Swimmingpools

Vi er specialister i levering og montering af nye swimmingpools til udendørs og indendørs brug samt spabade til indendørs brug. Vi renoverer også gerne ældre swimmingpools, så de igen bliver attraktive at bade i. Vi lægger altid vægt på at levere individuelle løsninger, der passer til dine behov og dit hjem/din feriebolig. Derfor rådgiver vi dig gerne om de forskellige valgmuligheder, som du har, når du skal vælge en swimmingpool.

Typer af swimmingpools

Hvis du har særlige ønsker til udformningen af din nye swimmingpool – for eksempel at den skal være handicapvenlig, have niveauspring, trapper, et integreret børnebasin eller lignende, skal du vælge en pool støbt i beton, der er beklædt med en armeret foliedug.

Hvis du vil have en traditionel swimmingpool, skal du som hovedregel vælge en pool med stålkappe og indvendig foliedug. Poolen fås i flere størrelser, og du kan vælge imellem former som rund, oval og ottetal.

Kantafslutninger og belægning

Begge pooltyper kan leveres med forskellige kantafslutninger, for eksempel planker i hårdt træ eller beton ”Dallas”-kanterne: Athen, Torino, Florida, Kreta og Helsinki. På arealet omkring swimmingpoolen kan vi lægge forskellige modulfliser, der matcher kantafslutningen. Læs eventuelt mere om kantfliser og belægning på vores leverandørs hjemmeside .

Salg af produkter og udstyr

Fra vores butik i Hjallerup sælger vi året rundt udstyr og produkter til swimmingpools og spabade. Vi har for eksempel et stort udvalg i klorprodukter, stiger, støvsugere, rørfittings, sandfiltre, vipper, termometre og andet måleudstyr. Du finder vores kontor her.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Du kan her se nogle eksempler på swimmingpools, som vi har leveret, monteret eller renoveret.